marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olguta Vasilescu, despre palmaresul Universitatii Craiova: "Palmaresul nu a plecat niciodata de la Ministerul Educatiei"

“Problema palmaresului nu a fost niciodata elucidata de instanta, cum gresit aplauda mititeii, ci s-a pronuntat doar pe o exceptie. ADRIAN MITITELU NU ARE PALMARESUL. Sa arate daca are vreo hârtie! Palmaresul nu a plecat niciodata de la Ministerul Educatiei unde a activat Clubul Sportiv Universitatea Craiova. M-am întâlnit personal cu Dinel Staicu si am cerut detalii daca, în 1992, s-a primit vreo hârtie referitoare la palmares. Orice fel de hârtie. Mi-a recunoscut ca nu. Si mi-a spus ca el a vândut clubul catre Mititelu fara un act în acest sens, iar dupa o perioada, a venit la el Mititelu si i-a spus sa îi dea ceva scris referitor la palmares, convins fiind ca l-a escrocat Dinel si i-a vândut clubul fara palmares. De altfel, jurnalistii sportivi care activau în vremea aceea trebuie sa îsi aminteasca scandalul, ca au fost valuri ca Mititelu a fost înselat de Dinel”, a declarat Olguta Vasilescu, primarul Craiovei. Tot aceasta a oferit si raspunsul oferit de Dinel Staicu lui Mtitelu: “Ca sa scap de el, i-am scris pe un colt de masa, cred ca pe un servetel, ca îi cedez palmaresul”, ar fi raspuns Staicu.
 
“Atât are, un servetel…  Cred ca avocatii merg pe o cale gresita. Nu CS trebuie sa dovedeasca faptul ca are palmaresul, ci Mititelu trebuie sa arate ca îl are. Desigur, o hârtie oficiala nu are cum sa detina, iar cu servetelul se face de râs. Nu înteleg de ce nu este chemat ca martor Dinel Staicu, singurul în masura sa spuna ce a avut si ce nu de la Ministerul Educatiei… Sa ne facem bine temele când avem de-a face cu procesomani care dau pâna si judecatorii în judecata atunci când pierd”, a mai completat primarul Craiovei.
 
sursa: micapi.ro

Politica