marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Din teribilism au băgat un om în spital

Au furat o maşină, au accidentat un bătrân şi au fugit de la locul faptei. Este vorba de doi tineri din Caracal, unul de 18 ani, altul de 16 ani. 
 
La data de 16.12.2014, M. Vasile, de 72 ani, din municipiul Caracal, în timp ce se deplasa regulamentar, în calitate de pieton, pe strada Decebal, din municipiul Caracal, a fost accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, iar, ulterior, a abandonat autoturismul. Victima a fost transportată la Spitalul municipiului Caracal, unde a rămas sub supraveghere medicală. În urma activităţilor desfăşurate, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de G. Mihăiţă, de 18 ani, din municipiul Caracal, care nu posedă permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că D.T., de 16 ani, din municipiul Caracal, a sustras cheile autoturismului de la proprietar, care se afla în vizita la domiciliul său, după care a condus autoturismul pe raza municipiului Caracal.
IPJ Olt
 
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, împotriva lui G. Mihăiţă şi pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, împotriva lui D.T.

Politica