miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Şi-au refăcut moralul cu Balşul

Pe terenul sintetic de la Motru, Minerul a învins ieri cu 4-1 echipa pregătită de Victor Naicu, prin golurile lui Bogdan Chirea (‘21), Lucian Fărcăşanu (‘52) şi Patrian Trifu (‘63 – pen, ‘75), respectiv Ionuţ Badea (‘60). Faţă de amicalul de marţi, cu colega de serie FC Olt Slatina, Gabi Zahiu i-a mai păstrat în primul 11 doar pe Victor Rada, Lucian Fărcăşanu şi Marian Stoenac, iar, per ansamblu, evoluţia echipei a fost mai aproape de nivelul dorit  de antrenor. Scorul a refăcut moralul jucătorilor din Motru, chiar dacă adversarul se află într-un eşalon inferior.  

Echipa a arătat o altă atitudine, faţă de amicalul precedent. S-a văzut o dorinţă mai mare de a juca. Pot spune că sunt mai mulţumit, mai ales că nu am jucat cu aşa-zişii titulari. Ne-am mişcat mai bine în această formulă.
A declarat Zahiu pentru Ediţie Specială

Acesta a mizat pe: Grecu – Iclănzan, M. Laurenţiu, Schînteie, Neacşu – Unguru, Rada, Chirea, M. Poenaru – Stoenac, Fărcăşanu, iar după pauză au mai intrat: S. Stanciu, Traşcă, Trifu şi Ecobici.
Pentru FC Balş, amicalul de la Motru a fost primul din această iarnă. Elevii lui Naicu s-au reunit cu o întârziere de trei săptămâni, cauzată de criza financiară pe care o traversează clubul de pe Olteţ. Echipa a efectuat primul antrenament joia trecută, direct în cantonamentul de la Horezu, după ce varianta mutării  la Drobeta – Turnu Severin nu s-a concretizat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt mulţumit de prestaţia echipei, ţinând cont că ne-am reunit doar de o săptămână. Am făcut o primă repriză bună, jucând cu echipa de bază, iar după pauză am introdus jucătorii aflaţi în probe şi am primit trei goluri. Am ratat o bună parte din pregătirea de iarnă şi ne trebuie mai multe amicale.
Ne-a declarat Naicu

Mâine, la întoarcerea din cantonamentul de la Horezu, echipa sa va poposi în Zăvoi, pentru a disputa un amical pe terenul sintetic din Râmnicu Vâlcea, cu liderul Seriei Nord a Ligii a IV-a, FC Băbeni. Miercurea viitoare, FC Balş va întâlni Pandurii II, pe terenul sintetic din Târgu Jiu. Naicu nu crede că FC Balş se va muta din retur la malul Dunării şi aşteaptă să aibă o discuţie cu primarul Mădălin Teodosescu, pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de reluarea campionatului.

FC Balş a început amicalul de ieri cu: Mecea – Sârbu, Sandu, Preda, Chira – Badea, Trăistaru, Relea, Turcin – Niculescu, Florica, iar în partea secundă au jucat: Dragu –  Ghiţă, Marinaş, Rentea, Duca, Băzăvan, Buşică, Duma şi Drăgoescu, ultimii doi sosiţi recent în probe, de la liderul din Liga a IV-a Hunedoara, Retezatul Haţeg.

Politica