vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

675 de locuri de muncă disponibile în Mehedinți, neocupate

AJOFM Mehedinți anunță populația că la acestă dată cei care doresc să muncească o pot face nu numai în țară ci și în străinătate. Locuri de muncă sunt berechet, persoane interesate mai puțin. AJOFM Mehedinți pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr total de aproximativ 675 locuri de muncă vacante (aceste oferte fiind solicitate de către angajatorii participanți la bursa locurilor de munca din 19.10.2018), din care 20 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, ușoară, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, constructii, diverse activităţi de prestări servicii.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în industria componentelor auto, alimentație publică, confecții/textile, construcții navale, construcții, industria alimentară, fabricare celuloză și hârtie. În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de formare profesională în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare în meseriile de manager proiect, inspector SSM (sănătate și securitate în muncă, barman, bucătar, instalator gaze, fierar-betonist, lucrător în structuri pentru construcții si sudor.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, telefon 0252/319029, e-mail: [email protected].

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica