miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Peste 350 de concurenți, pe scena Teatrului De Vară ”Nelu Dumitru”

Competiția se va desfășura pe două secțiuni: balet și dans modern

Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, în colaborare cu Consiliul Județean Gorj, organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului Național de Balet și Dans Modern – „În pași de dans spre INFINIT”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 iunie 2024. Festivalul adună tineri talentați din întreaga țară, pasionați de arta dansului modern și baletului, conform Pandurul.

Competiția se va desfășura pe două secțiuni: balet și dans modern, cuprinzând o varietate de genuri, de la street dance și dans contemporan la dans clasic și jazz. Pe parcursul zilei de sâmbătă, începând cu ora 11:00, nu mai puțin de 360 de concurenți din Timișoara, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Orșova, Reșița și Târgu Jiu vor urca pe scena Teatrului De Vară ”Nelu Dumitru” din Târgu Jiu, pentru a demonstra măiestria lor artistică.

Juriul festivalului, compus din experți în domeniul dansului, va evalua originalitatea interpretării, expresivitatea mișcărilor pe scenă, selectarea tematicii, calitatea costumelor și sincronizarea cu muzica. Scopul principal al evenimentului este să ofere un cadru optim pentru exprimarea într-un spirit competitiv, promovarea și valorizarea talentelor artistice, sportive, estetice, interpretative și de creație specifice tinerilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica