luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Explozie la Mihăești

Explozie într-o gospodărie din Mihăești, Vâlcea. O femeie a suferit arsuri. Din fericire, nu are răni grave.

Explozia a fost cauzată de scurgeri de gaze de la o butelie, însă nu a fost urmată de un incendiu, după cum au transmis reprezetanții ISU Vâlcea.

“Pompierii militari vâlceni au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor medical ca urmare a exploziei produsă într-o gospodărie din localitatea Mihaești.
S-au deplasat de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Secției Govora, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că explozia a fost cauzată de scurgerile de gaz provenite de la o butelie, care a fost identificată și extrasă de pompierii militari.
Nu a fost afectată locuința (este afectată anexa învecinată, care nu mai prezintă siguranță în exploatare – a fost distrus un perete din bca). O persoană, de sex feminin, prezenta atac de panică și arsuri minore.
Victima a suferit arsuri de gradul 1 pe circa 10% din corp, la nivelul membrelor si feței și, după acordarea prim ajutorului medical, a refuzat transportul la spital. Echipajul CBRN a verificat zona și nu au fost înregistrate depășiri ale valorilor normale (locuința nu este racordata la rețeaua de gaz metan).
Locuința principală nu a fost afectata.”- ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica