luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Accident cu 4 victime pe Defileul Jiului. Trafic, blocat

Update/ DRDP Craiova: „Incepand cu ora 23:00 circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale pe DN 66 Km 100+900 intr loc. Bumbesti Jiu/GJ-Petrtosani/HD.”

Potrivit Poliției, patru persoane au ajuns la spital. „La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că pe DN 66 Defileul Jiului s-a produs un eveniment rutier cu victime.Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Jiu-Petroșani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Crasna, care se deplasa din direcția Petroșani-Târgu Jiu.În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 22 de ani, precum și a altor trei pasageri în autoturismul condus de acesta, respectiv un bărbat 62 de ani, o tânără de 21 de ani și un băiat de 17 ani, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – IPJ Gorj

____

Policlinica Buna Vestire Craiova

Traficul rutier este blocat la această oră, pe Defileul Jiului, după un grav accident rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, „pe DN 66 Târgu Jiu-Petroșani, în zona localității Bumbești Jiu, județul Gorj, s-a produs un accident rutier între un autoturism, în care se aflau 5 persoane, și un autocamion. Potrivit primelor date, toate persoanele din autoturism au suferit leziuni, una dintre ele fiind încarcerată.Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”.

Politica