marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turiștii care vizitează Thailanda vor sta în carantină pe iaht

Turiștii care vizitează Thailanda își pot petrece acum carantina obligatorie de două săptămâni pentru coronavirus pe un iaht, relatează hotnews.ro care citează BBC.

În jur de 100 de iahturi se așteaptă autotitățile să fie înscrise să intre în acest program inedit de carantină, care a început deja, primii participanți, fiind chiar niște pasionați de iahting.

Guvernul speră că inițiativa va aduce venituri de 58 de milioane de dolari din turismul pe iaht. Mișcarea vizează revitalizarea industriei turistice a țării, care a fost grav afectată de pandemie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Călătorii trebuie să poarte o brățară inteligentă care monitorizează semnele vitale, inclusiv temperatura, tensiunea arterială, precum și locația prin GPS.

Săptămâna trecută, ministrul Turismului din Thailanda a spus că va propune un plan pentru străini pentru a-și petrece carantina în zone turistice populare.

Carantina la hotel este plănuită să înceapă în aprilie sau mai în provincii populare precum Phuket, Krabi sau Chiang Mai.

Thailanda a mai anunțat în ianuarie un program care să le permită turiștilor să își petreacă perioada de carantină pe terenul de golf.


Politica