luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Jurnalistă, agresată de simpatizanţii PSD

O jurnalistă de la TVR Iaşi a fost agresată de unul dintre simpatizanţii prezenţi la mitingul organizat de PSD la Iaşi.

Roxana Costaş, prezentatoare a canalului TVR Iaşi, a fost agresată fizic în timpul mitingului PSD de la Iaşi. Jurnalista transmitea live pe Facebook în momentul în care un bărbat s-a apropiat nervos de ea întrebând-o de ce filmează. În imaginile surprinse se poate vedea cum individul o loveşte cu o pancartă, iar filmarea se întrerupe brusc, scrie Adevărul.

Ulterior, jurnalista a scris: „Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea. Atât!“. De asemenea, Roxana a precizat că nu a fost rănită grav, doar a fost lovită şi i-a scăpat telefonul, însă subliniază că lucrurile ar fi putut degenera dacă mai mulţi colegi nu i-ar fi sărit în apărare.
În plus, jurnalista a mai precizat că persoanele venite la mintingul PSD nu i-au inspirat teamă, ci milă şi i-a îndemnat pe români să meargă la vot pe 26 mai.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PSD a organizat un miting la Iaşi pe 9 mai, însă manifestaţia s-a încheiat mai devreme decât era programat, participanţii plecând în masă imediat după ce liderul partidului, Liviu Dragnea, a susţinut un discurs.

În paralel cu mitingul PSD, câteva mii de persoane s-au adunat în Piaţa Unirii din Iaşi şi au scandat lozinci anti-PSD. În discursul său, Dragnea i-a numit pe contestatari „derbedei“.

Foto: Ziarul de Iasi

Politica