joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM, primul succes în amicale

Viperele” s-au impus fără probleme în meciul jucat la Șirineasa în faţa grupării locale.

După o remiză, scor 1-1, cu Juventus Bucureşti şi un eşec, sâmbăta trecută, 0-2, în Zăvoi, cu Pandurii, CSM Râmnicu Vâlcea a reuşit prima victorie în testele de verificare. Trupa lui Jerry Gane s-a impus, miercuri seara, scor 3-0 (2-0) în jocul susţinut la Şirineasa, în compania echipei locale CS, nou promovată în liga a 3-a. Divizionara B vâlceană a deschis scorul, după ce centrarea fundaşului de bandă stângă Sorin Buşu a fost împinsă în proprie poartă de Muşuroia. Experienţa celor de la CSM s-a văzut în acest joc, iar după pauză fostul mijlocaş al celor de la Sporting Turnu Măgurele, echipă care nu s-a mai înscris în liga a 3-a, Florian Pârvu a marcat de la punctul cu var. Scorul final al jocului a fost stabilit de juniorului Darius Preda.

A fost un test util, am întâlnit o echipă ambiţioasă, când joci cu formaţiile din zonă, aşa se întâmplă. Încercăm să omogenizăm echipa. Mai avem tatonări, mai căutam un mijlocaş central şi un portar”, a spus antrenorul CSM-ului, Jerry Gane.

Acesta nu i-a folosit în joc, la Șirineasa, pe Pârvulescu, Piscanu şi Ștefan, toţi cu probleme medicale şi Florin Costea şi Mihai Dina care au venit, însă, să îşi urmărească la lucru colegii. La CS Şirineasa a jucat în repriza secundă şi Dragoş Firţulescu, care se pregăteşte deocamdată singur, după despărţirea de CSM şi îşi caută un contract în străinătate.

Am discuţii cu echipe din străinătate, dacă nu se vor concretiza, îmi asum riscul să nu mai prind nicio echipă până la iarnă, în ţară”, a spus ”Firţi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În meciul de la Șirineasa primul ”11” folosit de Gane a fost: Muţiu-David, Samson, Cucui, Buşu-Vasile, Iordache, Fl. Pârvu, Georgescu-Ov. Mihai, B.Geantă. Au mai jucat D.Preda, Cocină, Cârstea, M.Ion, Dumitrescu, B.Popescu, Duminică şi Petrescu. La echipa gazdă, antrenorul Octavian Iordache i-a folosit pe: Cârstoiu – Marinaş, Muşuroia, Nicolaescu, Fistogeanu – Despoiu, Melcea, Ciocotoiu, L.Săraru – Tomescu, Neacşu. Au mai intrat Oţet, Urucu, Bloţu, Ceapă, I.Săraru, Firţulescu, Chiripuş, Răcăreanu, A.Marin şi Duca.

Luduşan la Târgu Mureş

Atacantul vâlcenilor de la CSM, Andrei Luduşan va evolua în noul sezon la ASA Târgu Mureş. Tânărul jucător, de 20 de ani, care în ediţia trecută, în liga secundă, a evoluat în 25 de jocuri, 18 ca titular şi a marcat 5 goluri.

Se antrena de o lună cu formaţia din Liga 1, iar oficialii celor două grupări au ajuns la un acord pentru transferul său.

Am ajuns la un acord cu ASA Târgu Mureş şi vom trimite actele de transfer ale lui Andrei Luduşan. Este un transfer convenabil pentru clubul nostru”, a spus managerul echipei din Zăvoi, Lucian Munteanu

Politica