luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Motru, invincibilă pe propriul teren

Sub comanda lui Ion Alecu, Minerul Motru a încheiat fără înfrângere turul seriei a IV-a. În ultima etapă din acest an, echipa gorjeană a remizat, scor 0-0 pe Stadionul Minerul, cu FC Hunedoara.

Partida s-a desfăşurat pe contre, iar nivelul a fost peste cel al eşalonului terţ, chiar dacă nu s-a marcat. În pofida unor probleme financiare cu care se confruntă clubul, fotbaliştii Minerului au jucat cu ardoare în teren, fiind montanţi de antrenorii Ion Alecu, Petre Gheorghe şi Liviu Cojocaru. Astfel, Motru a reuşit să încheie turul fără înfrângere pe propriul teren, cu un bilanţ de 2 victorii şi 5 remize. De precizat că toate cele 5 goluri marcate acasă au fost izbutite de severinenii Claudiu Ghighilicea (2 g), Georgian Tobă (2) şi Andrei Dicu (1).

“Consider că am pierdut 2 puncte, pentru că am dominat clar adversarul”, a spus, după jocul de sâmbătă, mijlocaşul Georgian Tobă, fost prim-divzionar, la Unirea Urziceni, ”U” Cluj şi CS Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“A fost un meci greu, s-a jucat pe contre, dar noi am fost superiori adversarului, drept dovadă numărul uriaş de situaţii de a marca, pe care din păcate nu am reuşit să le fructificăm. Am avut şi o bară. Numai ghinionul a făcut să nu luăm toate cele 3 puncte puse în joc. Ne bucurăm că am încheiat cu bine, zic eu, acest tur de campionat. La fel ca în meciul cu Hunedoara, s-a văzut că practicăm un fotbal plăcut. Sperăm să continuăm în acest ritm, dar să luăm mai multe puncte în retur şi să urcăm în clasament”, a declarat fundaşul Iulian Iclanzan.

Astfel, Minerul Motru a încheiat turul pe locul 9, cu 18 puncte, zestre la care au contribuit D. Bănică, C. Gorun – Iclănzan, A. Dicu, Colareza, Schinteie, Nueleanu, Hanu, Gavrilescu, Stroe, Cerbu, Nicoloff, Tobă (foto, la balon), Ghighilicea, Cruceru, Tudoran, Pruteanu şi Vrîncuţi.

 

Politica