luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinţenii, învinşi la limită de Pandurii II

Învingătoare în runda inaugurală, nou-promovata Minerul Mehedinţi n-a reuşit să scoată nici măcar un punct din confruntarea cu Pandurii II.
La fel ca în meciul cu ACSVM Craiova (2-0), începutul a fost favorabil echipei de la Dunăre, care a avut avantaj numeric.
În minutul 10 al partidei de la Târgu-Jiu, atacantul Porcescu a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Horj, iar fundaşul gorjean a primit direct cartonaş roşu, fiind astfel eliminat.
Mijlocaşul Stanciu (foto) a înscris de la punctul cu var, dar Minerul n-a reuşit să profite de superioritatea din teren.

Pandurii II a întors rezultatul în 2 minute

În minutul 29, gazdele au beneficiat de o lovitură de colţ, fundaşii adverşi  n-au reuşit să îndepărteze pericolul, şi, pe fază, Cocină a trimis balonul, cu capul, în poartă.  
Peste alte două minute, severineanul Marinaş a primit al doilea cartonaş galben, după ce l-a faultat în careu pe Dodoi, iar lovitura de la 11 metri a fost valorificată de Şendroiu şi Pandurii II Târgu-Jiu a preluat conducerea.
Rezultatul s-a păstrat până la finalul partidei, spre dezamăgirea oficialilor mehedinţeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

N-am ştiut să profităm de avantajul numeric şi am pierdut practic meciul în 2 minute. Meritam cel puţin un egal, fiindcă în ultima jumătate de oră am avut mai multe ocazii.
A spus directorul sportiv al Minerului, Gheorghe Doinea

Dacă Minerul Mehedinţi a înregistrat primul eşec, Pandurii II Târgu-Jiu a bifat prima victorie, după ce în prima rundă fusese învinsă cu 3-0 în deplasarea de la Giarmata.

Meciul cu Minerul a fost unul tensionat. Am plecat cu handicap, după ce am avut un jucător eliminat, fază la care oaspeţii au marcat din 11 metri. Am început practic partida de la scorul de 0-1, dar am revenit în joc şi am preluat conducerea. Remarc cei patru jucători veniţi din circuitul echipei mari.
A spus antrenorul Adrian Bogoi

După meciul de vineri seara, tinerii Piţian, Şendroiu, I. Constantin şi Negrescu au plecat la Curtea de Argeş, unde prim-divizionara pregătită de Petre Grigoraş se află în cantonament.

Politica