marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Depăşiţi de Viitor

A doua partidă în care o parte din galeria Universităţii a fost prezentă la meciul elevilor lui Mircea Popa, nu s-a încheiat pe gustul alb-albaştrilor. Puii de leu au fost învinşi de către Viitorul Ştiinţa Craiova, cu scorul de 2-1, contabilizând a doua înfrângere consecutivă, după cea obţinută în faţa “găzarilor” din Depou. Jocul s-a aflat la două capete, cu o repriză dominată de craiovenii de la Viitorul şi o repriză în care la timonă s-au aflat micuţii “studenţi”.
Însă prima parte, cea în care adversarii “leuţilor” au fost mai buni, a consemnat şi golurile decisive care au adus eşecul pentru juniorii Universităţii. Capac Alexandru a redus din diferenţă după pauză pentru alb-albaştrii, dar insuficient pentru a mai reveni în joc.

La fel ca în partida precedentă elevii lui Mircea Popa au fost susţinuţi de un grup al suporterilor echipei cu “leul” pe piept, care au fost alături de cei mici.
Astăzi, “leuţii” vor disputa şi ultimul meci din acest sezon, restanţa contra celor de la Şcoala de Fotbal “Valerică Găman”, urmând ca aceştia să intre în pauză competiţională până în toamnă, când vor intra în întrecerea naţională rezervată categoriei lor de vârstă.

A fost un meci echilibrat, în care adversarii noştri au dominat o repriză, iar noi pe cealaltă. Nu pot spune că am fost neapărat mai buni, cum am mai zis, a fost un meci în care ambele echipe au avut momente mai bune. Poate mai echitabil era un egal, dar nu mai contează, pentru că suntem la sfârşitul sezonului şi nu pierdem nimic. O victorie ar fi fost frumoasă pentru moralul copiiilor şi pentru suporteri, care ne-au fost şi astăzi(n.r ieri) alături şi ţin să le mulţumesc încă o dată. Mâine (n.r azi) vom încheia acest campionat, când vom disputa şi restanţa cu CS Valerică Găman şi pot spune că suntem la sfârşitul  unui campionat solicitant, în care ne bucurăm că nu ne-am făcut de râs. Sezonul viitor va fi cel important pentru noi, unde sunt mai mult ca sigur că înfrângerile vor deveni aproape inexistente.
Mircea Popa, antrenorul grupei de juniori 2004-2005 a Universităţii

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acelaşi tehnician a folosit în partida cu Viitorul Ştiinţa Craiova următoarea formulă: Ştefănescu – Gagiu, Baran, Rădoi, Costea, Capac, Răduţ. Mincă.

––

La partida de ieri au fost prezenţi şi jandarmi. Dacă la început ni s-a părut nelalocul ei prezenţa acestora la un meci al copiilor, pe parcursul partidei am constatat, cu regret, că jandarmii ar trebui să asiste la fiecare astfel de competiţii. Nu numai că s-au adresat injurii copiilor chiar şi de proprii părinţi, dar la un moment dat, la un fault asupra portarului leuţilor, spiritele s-au încins. Se pare că unul dintre arbitri a şi fost lovit. Probabil că cei mici ar da mai mult randament dacă ar fi încurajaţi, nu mustraţi.

Politica