marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut de polițiști după ce și-a băgat soacra în spital

Un bărbat de 49 de ani, din Motru, s-a ales cu dosar penal după ce și-a bătut soacra și soția. Gorjeanul a fost reținut de către polițiști, fiind cercetat pentru distrugere, violare de domiciliu, lovire și alte violențe și violență în familie. Femeia este internată în spital și are nevoie de până la 60 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a intrat în locuința soacrei, fără consimțământul acesteia, devenind violent atât cu ea cât și cu soția care se afla la domiciliul mamei sale. Scandalul a avut loc în Tismana, acolo unde locuiește victima de 67 de ani. Soția suspectului plecase de acasă, din apartamentul din Motru, după o ceartă cu acesta.

La data de 01 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Tismana au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu, lovire și alte violențe și violență în familie. Acesta, în urmă cu două zile, ar fi intrat, fără consimţământul soacrei sale, de 67 de ani, din oraşul Tismana, în locuința acesteia și ar fi exercitat acte de violență asupra sa și a soției lui, de 46 de ani, care se afla la domiciliul femeii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Politica