sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Am stat în comă 10 ore!”. Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a ajuns în spital

Adrian Mititelu Jr. a oferit prima reacție după ce a fost internat, sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală, secția de terapie intensivă, după o presupusă supradoză de pastile neidentificate.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!!

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Fanatik.

Tatăl acestuia a explicat faptul că de vină ar fi fost o supradoză de pastile antidepresive, lucru confirmat de Mititelu Jr.

În ultimele săptămâni, familia Mititelu a fost subiectul unui scandal intens între tată și fiu. Un conflict major a izbucnit la FC U Craiova, unde Adrian Mititelu Jr. îi cere demisia tatălui său de la conducerea echipei, în timp ce Adrian Mititelu senior îl acuză pe fiul său că nu a realizat nimic în viața sa și acum vrea să îi fure echipa de fotbal, cu intenția de a face afaceri cu Mihai Rotaru, finanțatorul rivalilor de la Universitatea Craiova.

Foto: Facebook/Adrian Mititelu Jr.

Politica