vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

RAADPFL Craiova începe să vândă produse alimentare în parcurile din oraș

Autoritățile locale încep să pună la punct ultimele detalii legate de Fantasy Park, un obiectiv de investiții ce urmează să fie finalizat. Acolo, RAADPFL ar urma să se ocupe de prepararea de produse alimentare, dar și de vânzarea acestora. Pentru ca regia subordonată Primăriei Craiova să aibă voie să desfășoare astfel de activități, consilierilor locali din Bănie li se propune aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Regiei Autonome de Administrare de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova.

Totodată, în completare, consilierii locali din Craiova vor avea pe masă, la ședința de joi, și proiectul privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcţionare al RAADPFL. Dacă deciziile vor fi favorabile, regia subordonată Primăriei va avea șansa să vândă produse atât în Fantasy Park, cât și în alte locații din Bănie, precum Parcul „Nicolae Romanescu”, Grădina Botanică și Parcul Pedagogic.

Regulamentului de Organizare și Funcţionare al Regiei Autonome de Administrare de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova, care va avea următorul conţinut: activitatea de comercializare și preparare de produse alimentare din punctele de lucru din Parcul Nicolae Romanescu, Grădina Botanică, Parcul Pedagogic și Fantasy Park”, se specifică în documentația pusă la dispoziția consilierilor locali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângă amenajările peisagistice, a locurilor de joacă, regia va administra și 3 căsuțe. Una va fi cafenea, alta va fi gelaterie și o căsuță va fi restaurant. Pentru buna funcționare a acestor activități, autoritățile locale subliniază faptul că se impune transformarea a 8 posturi vacante de floricultori în vânzători, care vor deservi activitățile comerciale ce se vor desfășura în Fantasy Park. Astfel, 8 posturi vacante de floricultori cu caracter sezonier, respectiv până la 31.12.2024, din cadrul Secției Zone Verzi, se transformă în vânzători și se mută în cadrul Compartimentului Fond Locativ și Vânzări. Compartimentul Fond Locativ și Vânzări urmează să aibă următoarea structură:

  • economist – 1 post;
  • vânzătoare – 14 posturi.

De asemenea, pentru buna desfășurare a activității în cadrul Fantasy Park, se impune asigurarea pazei obiectivului. În acest sens, RAADPFL. Craiova propune transformarea a 2 posturi vacante de floricultori cu caracter sezonier, respectiv până la data de 31.12.2024, din cadrul Secției Zone Verzi, în agenți de pază în cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență și Pază, care vor deservi activitatea de pază în Fantasy Park. Serviciul Privat pentru Situații de Urgență și Pază va avea următoarea structură :

  • Șef Serviciu – 1 post;
  • Agenți de pază – 38 posturi;
  • Cadru tehnic cu atribuții în domeniul Prevenirii și stingerii incendiilor – 1 post .

Politica