vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal pe câmp! I-a sparg geamurile la tractor

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 35 de ani a sunat la 112 după ce un localnic i-a spart geamurile tractorului, cu o sapă. Mai mult, l-a amenințat și cu moartea.

La data de 20 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 37 de ani, din comuna Berleşti, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare. În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 35 de ani, din aceeași comună, cu privire la faptul că un localnic, i-a spart geamurile de la tractor.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, iar, cu ocazia primelor cercetări, au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani, domiciliat în aceeași localitate, se afla la discuit, pe câmp, cu tractorul agricol ce aparţine apelantului, a venit la el bărbatul reținut de polițiști şi, cu o sapă, a spart trei geamuri laterale şi luneta tractorului. În aceleaşi circumstanţe, bărbatul i-ar fi adresat conducătorului utilajului agricol, ameninţări cu moartea”, conform IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica