sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pasarela stadionului din Târgu-Jiu, pericol pentru copii

Tineri teribiliști sar cu bicicletele de pe pasarela stadionului pe scările de acces situate în zona de la Sala Sporturilor

Un fenomen pune în pericol viața multor copii la Stadionul Municipal, chiar în fața Primăriei Târgu Jiu. Tineri teribiliști sar cu bicicletele de pe pasarela stadionului pe scările de acces situate în zona de la Sala Sporturilor, riscând să cadă și să se rănească grav, conform Pandurul.

Din lipsa unei piste de biciclete dedicată pentru practicarea parkour-ului, tinerii din Târgu Jiu recurg la folosirea pasarelei de la Stadionul Municipal pentru a-și demonstra abilitățile, chiar și în ciuda riscului pentru viața lor. Sâmbătă, un grup de tineri inconștienți s-au aventurat să-și arate îndemânarea, luându-și avânt cu bicicletele de pe pasarelă și coborând apoi în viteză pe scările de acces către aceasta, în zona Sălii Sporturilor.

În afara riscului de a se lovi la viteza respectivă de balustrada metalică a pasarelei și a scărilor, tinerii îndrăzneți se expun pericolului de a cădea cu bicicletele de la înălțime sau, mai grav, de a fi implicați în accidente cu mașinile care ies din zona stadionului sau care circulă pe bulevard.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Scările prezintă deja semne de degradare, fiind sparte sau lipsind unele plăci din structura lor, probabil ca urmare a practicării unor astfel de sporturi extreme. De asemenea, tinerii îndrăzneți au deteriorat deja pereții exteriori ai Sălii Sporturilor cu trotinete sau skateboarduri, pe care le foloseau pe scări sau pe bordură.

Politica