vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean luat la bătaie de 3 bărbați

Gorjeanul a fost dus la spital pentru îngrijiri

Un bărbat de 36 de ani a alertat poliția după ce a fost luat la bătaie de 3 bărbați. Totul a început de la un scandal apărut spontan, după ce băuseră câteva pahare.

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, un bărbat de 36 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că, la un bar din satul Aninișul din Vale are loc un conflict.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, apelantul ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele în zona corpului și feței de un localnic de 32 de ani și de alte două persoane pe care le cunoaște doar din vedere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul prezenta urme vizibile de violență în zona feței, fiind solicitat un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe”, conform IPJ Gorj.

Politica