sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drogați și fără permis, la volan

Polițiștii au împărțit dosare penale

Un tânăr de 18 ani a fost prins drogat la volan. El a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive.

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, în cazul căruia, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive”, conform IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un bărbat de 34 de ani a fost prins conducând o autoutilitară, deși avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză s-a întocmit dosarul penal.

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat în trafic, un 34 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DC 125 Costeni, iar în urma verificărilor în bazele de date, acesta figura cu dreptul de a conduce cu suspendat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”, transmite sursa citată.

Politica