miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lupii salvează sezonul! Victorie la Focșani

Baschetbaliștii de la CS Vâlcea 1924 au jucat cu sabia deasupra capului meciul 4 contra moldovenilor de la Focșani care conduceau cu 2-1 și aveau șansa să reușească salvarea de la retrogradare pe propriul teren.

Au fost 40 de minute în care miza jocului și-a spus cuvântul și ambele formații au greșit mult, în special în faza ofensivă. Înainte de pauza mare gazdele aveau avantaj de un atac, 31-29 dar sfertul al treilea le-a aparținut Lupilor Negri care au intrat în sfertul decisiv cu 52-47. În ciuda încercărilor disperate ale focșenenilor de a reintra în joc, valoarea superioară a vâlcenilor și-a spus cuvântul și elevii lui Hristu Șapera s-au impus în final cu 68-59. Scorul a devenit 2-2 și partida decisivă pentru salvarea de la retrogradare se va disputa sâmbătă, de la orele 19.00, în Sala Sporturilor Traian.

Stephan Branch a fost cel mai bun marcator al partidei cu 21 de puncte, plus 5 recuperări și o pasă decisivă. Isaiah Williams a reușit 19 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Peter Olisemeka s-a remarcat și el cu 6 puncte, 19 recuperări și 3 pase decisive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andi Niculescu

Politica