miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Costel Gâlcă vrea rezultate rapide la CSU Craiova: „Trebuie să terminăm pe locul 2”

Costel Gâlcă, noul antrenor de la CSU Craiova, s-a declarat încântat de faptul că a semnat cu formația patronată de Mihai Rotaru. Tehnicianul spune că obiectivul pe care îl are, pe termen scurt, este clasarea pe locul 2, la finalul acestui sezon. Automat, el vrea să își ducă elevii în preliminariile Conference League. Anul viitor, Gâlcă e obligat să câștige titlul. Astfel, contractul lui va fi prelungit automat.

Sunt foarte bucuros că am semnat cu Universitatea Craiova. Ce pot să promit este că pe termen scurt trebuie să avem rezultate, să terminăm pe locul 2. Echipa trebuie să aibă o atitudine bună pentru a atrage suporterii, pentru că avem nevoie de ei, doar cu ei putem face performanță.

Prioritatea noastră este de a scoate maximum din fiecare meci, numai așa putem spera la locul 2. Eu îmi doresc să câștigăm și să avem șanse în continuare la locul 2, este cel mai important pentru club. Suntem în postura de a fi acolo, de a termina pe locul 2”, a spus Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul spune că nu s-a lăsat convins prea greu să semneze cu CSU Craiova, pentru că știa că în Bănie sunt condiții excelente și că are șansa să facă performanță, dacă va fi și lăsat. El a explicat că a cerut un contract prin care să își asigure munca. Costel Gâlcă nu vrea să se trezească demis, după doar câteva etape sau când încă are șanse să își îndeplinească obiectivul.

„(n.r. Cu ce v-a convins domnul Rotaru să veniți la Craiova?) Mi-am dorit să vin la o echipă istorică! Universitatea Craiova este o echipă de tradiție a fotbalului românesc. Știu foarte bine că aici (n.r. la Universitatea Craiova) sunt condiții foarte bune. Le-am și văzut astăzi, pe viu și m-am convins. Mă bucur că domnul Rotaru m-a dorit. Ne înțelesesem de duminică, dar mai aveam de finalizat niste puncte din contractul nostru. Clauzele nu sunt ‘beton’. Vreau doar să-mi asigur munca, nimic mai mult. Obiectivul meu din acest sezon este să prind cupele europene. Aș fi dezamăgit dacă nu aș prinde cupele europene. Eu să știți că îmi asum multe responsabilități. Decizia de a semna cu Universitatea nu fost grea. Prioritatea numărul 1 pentru mine sunt rezultatele. Pentru anul care vine, echipa mea trebuie să se impună în jocuri și să facă meciuri plăcute ochiului”, a mai declarat tehnicianul.

Politica