miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gică Craioveanu, avertisment pentru Gâlcă: „Oltenii vor rezultate peste noapte”

Gică Craioveanu speră ca CSU Craiova să arate mult mai bine sub comanda lui Costel Gâlcă. Fostul mare fotbalist din Bănie crede că noul tehnician al alb-albaștrilor va avea o misiune grea cu oltenii, pe care trebuie să îi domolească. Vestiarul este greu de gestionat. Patronul clubului e dificil de mulțumit, în timp ce suporterii echipei deja au început să își piardă răbdarea.

Sper să-i mai domolească (n.r. pe olteni). El este foarte serios, a fost și ca jucător. E un tip serios, un muncitor, un profesionist. Îi va fi foarte greu, pentru că oltenii au sângele fierbinte și vor rezultate peste noapte. Va trebui să se impună de la început, pentru că nimeni nu va accepta ca Universitatea să termine pe locul patru. Mike îl apreciază în primul rând ca persoană, după ca fotbalist, a fost un jucător incredibil. Sper să-i lase mult timp, să fie liniștit, să facă treabă, să nu se gândească să ia decizii”, a declarat Craioveanu, la Liga Digisport.

Gică Craioveanu a fost cel care a anunțat că urma demiterea lui Petev și instalarea lui Costel Gâlcă. Relația de prietenie dintre „Grande” și Mihai Rotaru a rămas la fle de solidă, iar patronul de la CSU Craiova încă se consultă cu gloria fotbalului din Bănie, chiar și atunci când e vorba de decizii extrem de importante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica