miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de 12 ani, lovit de o mașină în Dolj

Un copil de 12 ani a ajuns la spital rănit, după ce a fost lovit de o mașină în localitatea Brădești, Dolj. Totul s-a întâmplat joi dimineață. Minorul a vrut să treacă strada, trecând peste separator. A fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 37 de ani. Minorul a fost rănit și a fost transportat la spital.

„În dimineața zilei de 18 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în localitatea Brădești.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași care au constatat faptul că, un minor, de 12 ani, din comuna Brădeşti, s-ar fi angajat în traversarea drumului peste separatorul benzilor de circulație, fiind surprins și acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Craiova, ce circula pe directia Craiova către Filiași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Dolj.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica