miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu speră că Rotaru a fost inspirat: „Să ne rugăm să fie bine”

Sorin Cârțu speră ca noul antrenor de la CSU Craiova să fie și cel care va reuși să îndeplinească obiectivul ratat de toți tehnicienii pe care Mihai Rotaru i-a adus în Bănie: titlul. Fostul președinte al clubului are încredere în Costel Gâlcă, dar spune că antrenorul trebuie să impună mai multă disciplină printre alb-albaștri și să îi învețe pe aceștia cum să lege rezultatele pozitive, indiferent de adversarii pe care îi întâlnesc în Liga 1.

„Să fie într-un ceas bun și să ne rugăm să fie bine. Să îndeplinească tot ce nu au îndeplinit ceilalți care au fost înaintea lui. Are un CV bun și totul depinde de rezultate și în primul și primul rând de atitudinea lui pe care trebuie să o aibă în cadrul echipei. Trebuie să se impună cu disciplină în teren și afara lui, tot ceea ce înseamnă disciplină. Este ceea ce se impune la momentul acesta la echipă.

Trebuie să vedem o disciplină tactică, lucruri clare pe care le trasează, le antrenează, trebuie să se vadă în teren. Echipa nu are continuitate în evoluții, uneori sunt bune, iar alteori sunt proaste. Trebuie să creeze o continuitate a evoluților bune la echipă. Obiectivul acesta de campionat a fost în toți anii aceștia, el trebuie să depună munca de așa natură încât să iasă campion”, a spus Cârțu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sorin Cârțu a fost atât antrenor, cât și președinte la CSU Craiova. Titlul a fost mereu un obiectiv, dar oltenii au încheiat fiecare sezon dezamăgiți și cu gândul la o nouă ediție de campionat, poate mai bună.

Politica