sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Semnal de alarmă la CSU Craiova: „Pot pierde cu Petrolul, Rapid și FCU”

CSU Craiova mai are doar 4 meciuri de disputat, până la startul play-off-ului. Oltenii simt presiunea, pentru că nu au de înfruntat echipe slabe. Totodată, pentru Petev nicio formație din Liga 1 nu a părut prea slabă, când a jucat împotriva alb-albaștrilor. FC Voluntari, Petrolul, Rapid și FCU Craiova sunt echipele pe care trupa patronată de Rotaru le întâlnește în următoarele etape.

Sorin Cârțu trage un semnal de alarmă și îi avertizează pe craioveni că, dacă nu se mobilizează serios, pot pierde cel puțin trei din următoarele 4 jocuri, iar calificarea în play-off poate fi ratată.

„Eu am emoții pentru că la ceea ce am arătat noi de când am început 2024 avem cinci puncte. Să faci în 5 meciuri 5 puncte tu ca echipă este inadmisibil așa ceva să ai o asemenea medie de puncte pe meci. E în continuare mare problemă. Eu trag așa un semnal de alarmă să se gândească foarte bine pentru că trebuie obligatoriu să câștigăm cu Voluntari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul pentru ultimele partide care rămân din campionat, te duci la Petrolul, vine Rapid și ai cu FC U. Sunt trei meciuri în care poți să nu iei niciun punct. Sau poți să le iei pe toate ori să iei niște puncte care să îți asigure calificarea în playoff”, a declarat Sorin Cârțu, la Fanatik.

Politica