sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Florin Costea crede că FCU Craiova poate ajunge în play-off: „Avem şanse, de ce nu?”

FCU Craiova este, din nou, într-o situație ce poate fi numită ciudată. Oltenii sunt și aproape de locurile de baraj pentru rămânerea în Liga 1, dar și la o distanță încurajatoare față de pozițiile ce duc în play-off. Matematic, formația din Bănie încă are șanse să ajungă în fazele superioare ale competiției interne, iar Florin Costea a subliniat acest aspect, cu speranța că elevii lui Costantino vor reuși să câștige meciurile cu Sibiu, Iași, UTA și CSU.

„Sper să ajungem în finala Cupei României şi să o câştigăm. Este primul meu obiectiv în această funcţie şi sper să îl întâlnim. Cât timp cât mai avem şanse matematic, de ce nu? Dacă vom câştiga cele patru meciuri rămase, este posibil. Cel mai important meci este următorul cu Sibiu, de vineri, în care sper să câştigăm. Siibiu, Iaşi, UTA, apoi cealaltă echipa din Craiova. Patru meciuri grele, dar sper să le câştigăm”, a spus Florin Costea, potrivit Orange Sport.

Revent, FC U Craiova a anunțat întoarcerea lui Florin Costea. Acesta va ocupa funcția de director sportiv în cadrul clubului și îl va asista pe Giovanni Costantino la antrenamentele echipei. Adrian Mititelu a renunțat la preparatorul Dan Vasilică, pe care l-a înlocuit cu Vlad Țăran. Astfel, patronul alb-albaștrilor avea nevoie de un om de încredere pe lângă echipă, iar Costea a fost varianta ideală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica