sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru, mentor pentru Alex Mitriță: „Am avut foarte multe lucruri de învățat de la el”

Alex Mitriță a povestit cum a trăit revenirea la CSU Craiova. Mijlocașul s-a întors în Bănie, după experiențe în America, Grecia sau Arabia Saudită. Impactul cu noii colegi nu a fost unul atât de puternic, pentru că fotbalistul a găsit și prieteni vechi, printre alb-albaștri. Este vorba despre Nicușor Bancu și Alex Mateiu, alături de care mai jucase la Craiova.

Mihai Rotaru și-a dorit foarte mult să îl readucă la CSU pe Alex Mitriță, care spune că patronul echipei l-a ajutat în carieră și, pe plan personal, a avut multe lucruri bune de învățat de la omul de afaceri care bagă bani în fotbalul craiovean.

„S-au mai schimbat și jucători, pe cei pe care îi cunosc sunt neschimbați. A contat, mă înțeleg cum mă înțelegeam și în trecut acum cinci ani cu Bancu, Ivan și Mateiu. Îi cunosc de foarte mult timp și sunt prieten cu ei și în afara terenului. Domnul Rotaru m-a ajutat foarte mult în experiența mea, am avut foarte multe lucruri de învățat de la el. Cel mai important este să fii puternic mental, să nu asculți ce se spune în afară, să fii focusat pe antrenamentele tale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fotbal azi câștigi, după aceea ai altă șansă. În fotbal toate se pot îndrepta, adică pierzi două, trei meciuri și ai un parcurs bun de șase victorii. Câteodată poate zic că nu mai pot, dar sunt persoane care trebuie să mă vadă puternic. Mă refer la echipă, mă refer la familia mea. În familie eu sunt pionul principal, trebuie să fiu puternic, să nu le arăt că sunt căzut la pământ. În echipă dacă sunt doi, trei jucători căzuți psihic după nu merge nici echipa”, a spus Mitriță la Modul Sportcast cu Ciprian Marica.

Politica