luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Primăria Slatina vrea să rezilieze contractul de concesiune a Cimitirului Strehareți

După 15 ani, Primăria Slatina reziliază contractul de concesiune a Cimitirului Strehareți. Municipalitatea motivează decizia prin faptul că „realitățile din teren și relația cu cetățenii, care au solicitat serviciile prestate” de firma cu care avea contract au suferit “fluctuații însemnate”. Primăria ar urma să depună o acțiune în instanță.

„Având în vedere existența contractului de concesiune, aprobat în urmă cu mai bine de 15 ani, a serviciului public de administrare a domeniului public și privat , având ca obiect administrarea și exploatarea cimitirelor umane din municipiul Slatina și ținând cont că în decursul acestor ani realitățile din teren și relația cu cetățenii, care au solicitat serviciile prestate de SC ECUMENIC FUNERAR SA, au suferit fluctuații însemnate față de considerentele care au dus la externalizarea acestor servicii, anunțăm intenția instituției noastre de a iniția rezilierea acestui contract de concesiune, având ca obiect administrarea și exploatarea cimitirelor umane din municipiul Slatina, prin promovarea unei acțiuni ce va fi depusă la instanța de judecată competentă”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Aceștia mai arată că, dacă vor obține rezilierea contractului de concesiune prin hotărâre judecătorească, serviciile de administrare și exploatare a cimitirelor umane vor fi preluate de Primărie, care „le va gestiona prin aparatul de specialitate, obiectivul principal fiind îmbunătățirea continuă a acestora”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: facebook

spot_img
spot_img
spot_img

Politica