sâmbătă, iulie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Becali spune că l-a lăsat pe Mititelu să câștige: „Mi-era milă de el”

Gigi Becali a făcut afirmații destul de delicate, după ce FCU Craiova a eliminat-o pe FCSB din Cupa României. Oltenii s-au bucurat de faptul că au mers în sferturile competiției, dar și pentru faptul că au învins rivala din Capitală, după foarte mulți ani de așteptare ai patronului alb-albaștrilor.

Victoria nu poate fi savurată de olteni 100%. Gigi Becali nu doar că spune că i-a fost milă de Adrian Mititelu, dar susține că i-a facilitat acestuia șansele să învingă FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor afirmă faptul că le-a transmis craiovenilor echipa de start de la FCSB, înainte de meci.

De ce să fiu dezamăgit? Inițial am zis că vreau Cupa și campionatul, dar până la urmă am zis că luăm campionatul, așa că Europa League nu ne interesează. Ne interesează Champions și nu putem juca în amândouă. Vreți să vă zic ceva? I-am și spus echipa lui Mititelu.  I-am spus echipa dinainte: «Uite, bă, asta este echipa». M-a rugat prin Dan Idita: «Roagă-l pe Gigi, poate-mi spune și mie echipa, poate pot și eu să-l bat». Pe cuvântul meu de onoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am zis că o să fac o echipă ca să poată să mă bată și el o dată. Mi-era milă de el. E de 20 de ani în fotbal, a băgat milioane de euro, parcă cel mai mult mi-e milă de Mititelu ăsta. I-am zis lui Dan Idita: «Spune-i că o să fac o echipă ca să mă poată bate și el o dată în 20 de ani». Pe cuvânt. Dan Idita era supărat. Îți dai seama?  Să bagi zeci de milioane, distrugi toată averea ta și să nu-l bați o dată pe Gigi Becali… Atunci am zis «Lasă să aibă și el o satisfacție, suntem în post, să aibă și el o bucurie». Așa că i-am zis echipa cu două zile înainte de meci!”, a afirmat Becali la Fanatik.

Politica