sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru are planuri mari cu Andrei Ivan: „Poate să joace în Serie A”

Mihai Rotaru încă are încredere în Andrei Ivan, atacantul care a dus greul la CSU Craiova în sezonul trecut, dar care în această ediție de campionat este de nerecunoscut. Fotbalistul pare că și-a pierdut încrederea, de când Mitriță s-a întors în Bănie. Patronul alb-albaștrilor spune că jucătorul lui este foarte valoros și că poate să evolueze chiar și în campionate de top, precum Serie A sau La Liga, pentru că deja are mult experiență acumulată.

El trebuie să înceapă să fie jucătorul care a demonstrat că este. Din punct de vedere al calităților, Ivan este un top player. Un jucător care poate să joace în orice campionat din lume.

Nu este nicio exagerare. Poate să joace în Serie A, în La Liga. Oriunde! El trebuie să-și ridice nivelul! Dacă își va ridica potențialul atunci va fi bine. Are deja experiență, are 26 de ani și încă 12-13 ani de fotbal la cel mai înalt nivel. Sunt sigur că va ajuta fotbalul românesc și Universitatea Craiova”, a spus Mihai Rotaru, într-un interviu acordat celor de la iamSport

Policlinica Buna Vestire Craiova

În tricoul celor de la CSU Craiova, Andrei Ivan a evoluat timp de 10 sezoane: în perioadele 2013 – 2018 și 2019 – 2023. Atacantul a jucat 264 de partide, a înscris 67 de goluri și a reușit să ofere 36 de assist-uri. 

Politica