sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Ovidiu Sabău laudă FCU Craiova: „Au o echipă bună”

Ovidiu Sabău a dus Universitatea Cluj pe loc de play-off, fix acolo unde își dorește și Adrian Mititelu să ajungă. Totuși, FCU Craiova are alte probleme în momentul de față. Oltenii sunt pe loc de baraj pentru retrogradare, iar situația devine din ce în ce mai complicată pentru trupa din Bănie.

Clujenii s-au impus în meciul direct cu FCU, dar Sabău spune că nu a fost deloc ușor, pentru că Adrian Mititelu are o echipă valoroasă, dacă fotbaliștii sunt analizați individual. Așa crede și patronul alb-albaștrilor, care susținea că a adunat jucători de mare valoare la Craiova.

Este o victorie meritată, muncită. Vreau să-mi felicit jucătorii, am crezut foarte mult în noi. Am fost o echipă disciplinată, foarte scurtă, agresivă, n-am permis adversarului să verticalizeze, să aibă viteză de joc și să-și creeze ocazii de gol. Am controlat prima repriză, am avut situații de a majora scorul. Dacă îi luăm individual pe cei de la FCU Craiova, vedem că au o echipă bună. Am reușit să plecăm de foarte multe ori pe contraatac, dar a lipsit ultima pasă, nu am luat deciziile cele mai potrivite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuie să câștigăm și să ne calificăm mai departe în Cupa României. Îmi doresc foarte mult acest lucru și cred că și jucătorii vor să mai joace o finală de Cupă. Nu va fi ușor deloc să ne calificăm. Îmi doresc să luăm undeva la 7 puncte (n.r. în ultimele partide din acest an de campionat). Am fi în grafic, am avea un moral bun, am avea o mini-vacanță frumoasă”, a spus Ovidiu Sabău, la flash-interviu.

Foto: Captură Digi Sport

Politica