sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Giovanni Costantino, după eșecul cu U Cluj: „Ne pot învinge și echipele din Liga 4”

Adrian Mititelu l-a adus pe Giovanni Costantino la FCU Craiova, pentru a revitaliza fotbalul românesc. Antrenorul italian nu doar că nu face nimic pentru Liga 1, dar continuă să îi țină pe olteni în subsolul clasamentului și să crească emoțiile în ceea ce privește retrogradarea.

Sper ca acest băiat să facă treabă! Chiar am încredere în el, sincer. Nu se mai pune problema să fie schimbat foarte repede. M-am plictisit și eu de schimbat antrenori. Dacă nici el nu reușește, va fi foarte greu să reușească cineva. Eu îl voi ajuta cu tot ce depinde de mine. Au un sentiment foarte bun despre acest om! Poate mă hazardez, dar doar ghinionul îl poate împiedica. Azi e un moment istoric, în fotbalul românesc a pătruns un antrenor care va ridica fotbalul românesc”, a spus Mititelu, după instalarea antrenorului.

Costantino știa în ce se bagă atunci când a acceptat oferta de la FCU Craiova. Acum, după ce echipa lui a pierdut meciul cu U Cluj, tehnicianul și-a făcut praf jucătorii și s-a scuzat în fața suporterilor. Antrenorul spune că și echipele din Liga 4 pot să învingă trupa din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În atac, nu am fost buni deloc. Le cer scuze fanilor. Trebuie să înfruntăm realitatea. Am fost buni în ultimul meci, dar azi am fost foarte slabi. Nu e posibil. Nimeni nu acceptă o asemenea performanță. Toată echipa nu a jucat bine. Nu e posibil să încasezi goluri așa.

E lipsă de atenție. Toată lumea a văzut. Avem meciuri dificile și trebuie să schimbăm mentalitatea. Dacă avem atitudinea corectă, putem să învingem pe toată lumea. Dacă nu, ne pot învinge și echipele din Liga 3 sau Liga 4. Îmi plac jucătorii mei, dar nu accept asemenea performanță.”, a declarat Giovanni Costantino, conform digisport.

Politica