sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Accident mortal în Mehedinți

Un bărbat de 29 de ani a decedat, iar un tânăr de 20 ani a fost rănit, într-un accident rutier produs duminică noaptea pe DJ 671 E, în localitatea Ilovăț, Mehedinți. S-au răsturnat cu mașina. Pompierii i-au găsit încarcerați. I-au scos din mașină, însă șoferul era decedat. Tânărul de 20 ani, pasager în autoturism, a fost dus la spital.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, județul Gorj în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 E, în localitatea Ilovăț, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unui tânăr de 20 de ani, din Drobeta-Turnu Severin care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Totodată, în urma controlului efectuat de polițiști asupra autoturismului, în acesta a fost identificată o dovadă fără drept de circulație emisă pe numele conducătorului auto de 29 de ani,” potrivit IPJ Mehedinți.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica