sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Duicu, fost preşedinte al CJ Mehedinţi, ales în noua conducere PRO România

Adrian Duicu, condamnat definitiv cu suspendare, a fost ales sâmbătă în noua conducere PRO România, în funcția de prim-vicepreședinte. Fostul șef al Consiliului Județean Mehedinți ar fi făcut trafic de influență chiar în biroul de premier al lui Victor Ponta, spuneau procurorii DNA în 2014, scrie g4media.ro

Fostul premier Victor Ponta a fost reales, sâmbătă, preşedinte al PRO România în urma congresului partidului care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Europarlamentarul Corina Crețu este președinta Consiliului Național, Alin Văcaru este secretar general, iar prim-vicepreședinți sunt: Mădălina Ciubotaru, Adrian Duicu, Bogdan Ivan şi Florin Stancu, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a partidului:

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În urma Congresului ProRomânia desfășurat astăzi la București, noua echipă de conducere aleasă are următoarea componență:

Victor Ponta – președinte

Corina Crețu – președinte al Consiliului Național

Alin Văcaru – secretar general

Petru Florea – trezorier

Prim-vicepreședinți:

– Mădălina Ciubotaru

– Adrian Duicu

– Bogdan Ivan

– Florin Stancu

Vicepreședinți:

– Ilie Sima

– Bogdan Abalași

– Viorica Marincaș

– Anca Bălășoiu

– Răzvan Meseșeanu

– Alin Marina

– Mihaela Huncă

– Pasere Felician Ionel

– Pop Daniel Eugen

– Adrian Constantin

Urmează o perioadă încărcată, în care vom revigora organizațiile locale și vom stabili strategia politică pentru anul electoral 2024!

Le mulțumim tuturor delegaților prezenți la acest eveniment!”, este mesajul publicat de PRO România, pe Facebook.

Înalta Curte l-a condamnat în 2017 pe Adrian Duicu, fostul șef CJ Mehedinți (ex-PSD, actual membru PRO România) la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

Procurorii DNA susțineau în 2014, în referatul la dosarul de corupţie al lui Adrian Duicu, faptul că acesta şi-a folosit calitatea influentă pentru a determina o promovare în centrala Ministerului Afacerilor de Interne pentru Ştefan Constantin Ponea, şeful Poliției Mehedinți. Procurorii susţineau că traficul de influenţă s-a făcut din biroul de premier al lui Victor Ponta de la Palatul Victoria.

Foto: Facebook

Politica