sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu Jr. și-a cumpărat mașină de 500.000 de euro

FOTO! Bolidul poate ajunge de la 0-100 km/h în doar 4.0 secunde

Adrian Mititelu Jr., fiul proprietarului de la FC U Craiova, a făcut cu mândrie o demonstrație a noului său automobil de lux pe platformele de socializare. Adrian Mititelu jr, fiul patronului de la FC U Craiova 1948, a postat un clip pe rețelele de socializare cu un MERCEDES G63 AMG Brabus 850 Widestar.

Așa cum se poate observa în materialul video, automobilul are plăcuțe cu numere roșii, indicând că este nou și urmează să fie înmatriculat. De asemenea, Mercedesul lui Mititelu Jr. este înregistrat în județul Ilfov. În trecut, atât Dani Olăroiu, fiul antrenorului de la Sharjah FC, cât și Mirel Rădoi, fostul selecționer al naționalei României, au fost surprinși călătorind cu același tip de vehicul.

Mașina are un Widestar bodykit care include aripi evazate și un eleron pe acoperiș, ambele din fibră de carbon. Vehiculul mai este dotat cu jante Monoblock Platinum Edition de 23 de inchi și motor V12 de 6.0 litri, care dezvoltă 850 de cai putere. Mai mult, bolidul poate ajunge de la 0-100 km/h în doar 4.0 secunde.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urmă cu ceva timp, Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova, dezvăluia că marca sa favorită de mașină e Lamborghini. „Mașina favorită e Lamborghini, cea pe care o am acum. Nu i-a plăcut culoarea. A vrut-o alb-albastră, așa vrea să fie tot. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă.

Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu. Chiar și fotbaliștii. Cred că Neagoe, un portar, avea o mașină roșie și a trebuit să o vândă. Jur, e poveste adevărată! Demult asta, acum 15 ani”, spunea Adrian Mititelu Jr., conform ProSport.

Foto: arhiva

Politica