sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Ivaylo Petev, înainte de CSU Craiova-Oțelul Galați: „O echipă foarte echilibrată”

Ivaylo Petev anticipază o îmbunătățire a performanței echipei sale, în urma pauzei determinate de cele două meciuri ale echipei naționale

Oțelul Galați și Universitatea Craiova se confruntă în etapa a 17-a a Superligii României. Într-o conferință de presă susținută vineri, Ivaylo Petev a declarat că echipa adversă este cunoscută pentru capacitatea sa de a rezista în meciuri și că merită respect pentru aceasta.

„Aşteptările mele, ca la orice meci, sunt să câştigăm. Vom întâlni o echipă foarte echilibrată, care pierde foarte greu. Vom avea tot respectul pentru adversar şi din primul minut vom căuta să jucăm aşa cum ne dorim şi să câştigăm. Trebuie să muncim mult, trebuie să jucăm ceea ce vrem. Toţi cei care vor intra în teren trebuie să dea maximum pentru ca echipa să arate în cea mai bună formă”, a explicat tehnicianul oltenilor, conform sport.ro

Ivaylo Petev anticipază o îmbunătățire a performanței echipei sale, în urma pauzei determinate de cele două meciuri ale echipei naționale în preliminariile EURO 2024.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Oţelul Galaţi este o echipă puternică şi ca lot şi din punct de vedere al antrenorului, dar şi noi suntem puternici. Va fi un meci greu, noi vom căuta ceea ce ne mulţumeşte şi asta înseamnă cele trei puncte. Eu sunt mulţumit pentru ceea ce au arătat jucătorii în această pauză, au muncit bine, ceea ce a fost foarte important.

Să sperăm că duminică vom arăta mult mai bine pentru, că acesta este scopul nostru. Oţelul Galaţi e o echipă care foarte greu pierde meciuri. Nu va fi uşor, am încredere însă în echipa noastră, pentru că a arătat o mare dorinţă de a îmbunătăţi jocul, aşa că mergem să câştigăm”, a precizat tehnicianul. 

CSU Craiova va întâlni formaţia Oţelul Galaţi, duminică, de la ora 17:30, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a a Superligii.

Foto: DigiSport

Politica