sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Listă de așteptare pentru prima hârtie igienică de lux din România

S-a lansat prima hârtie igienică de lux din România, iar doritorii trebuie să se înscrie pe o listă de așteptare. Se numește Elfie Couture, are culoarea neagră, are patru straturi și este produsă în Argeș. Fabricanții și-au dorit „să lanseze pe piață un produs statement, care să fie o declarație non-conformistă despre lux și statut social în societatea contemporană”.

„Elfi Couture este sinonimă cu inovația și vrem să arătăm că un produs, care poate părea pentru mulți banal, se poate reinventa și poate surprinde iar și iar. Am fost mereu deschis ideilor și campaniilor care să ne scoată din anonimat și să ne diferențieze de restul. Lansarea pe piață a hârtiei negre a reprezentat o provocare pentru noi, inclusiv din punctul de vedere al procesului de producție. Faptul că am reușit să producem hârtie neagră, o premieră în industrie, se datorează investițiilor în tehnologie și în utilaje de ultimă generație care ne permit să avansăm, să evoluăm și să ne dezvoltăm portofoliul de produse și clienți din zona premium”, a declarat Adrian Constantin, Director General Elfi.

Hârtia igienică de lux este produsă în ediție limitată – 4000 de role. Doritorii o pot avea doar dacă se înscriu pe o listă de așteptare. Cei care vor reuși să intre în posesia ei vor primi și un Certificat de autenticitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primii posesori ai hârtiei igienice de lux au fost influencerii Dorian Popa, Selly, Ela Crăciun și Irina Manea.

sursa foto: print screen clip de prezentare

Politica