sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Fetiță tâlhărită în Craiova

Mama fetiței este cea care a alertat poliția

O fetiță de 10 ani a fost tâlhărită pe o stradă din Craiova. Un tânăr i-a smuls telefonul mobil din mână. Autorul a fost prins după mai bine de o săptămână. Acesta este un tânăr de 19 ani care a fost reținut pentru 24 de ore.

„Ieri, 18 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. În fapt, la data de 07 septembrie a.c., ora 12.30, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Craiova cu privire la faptul că, pe strada Constantin Argetoianu, o persoană necunoscută ar fi smuls telefonul mobil din mâna fiicei sale în vârstă de 10 ani.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei. În cursul zilei de 18 septembrie acesta a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica