miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Eugen Neagoe, varianta ideală pentru banca celor de la CSU Craiova: „Pe el l-aş pune”

Laurențiu Reghecampf s-a urcat în avion, luni seara, și a plecat să negocieze cu o altă echipă. Mihai Rotaru a fost surprins de decizia antrenorului și se vede nevoit să găsească, de urgență, un nou tehnician pentru CSU Craiova. Varianta ideală ar fi chiar fostul antrenor al alb-albaștrilor, Eugen Neagoe, cel care a fost îndepărtat din Bănie tocmai pentru a-i face loc lui Reghe.

Sorin Cârțu consideră că Eugen Neagoe e varianta ideală pentru CSU Craiova, ținând cont de faptul că acesta cunoaște foarte bine lotul: „

„Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el. Dar îţi dai seama că şi el e… o plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de acastă situaţie.  Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Nu sunt o consolare banii (n.r. clauza de 300.000 de euro). Aşa a fost înţelegerea între ei la reziliere. Cred că a fost o clauză în oglindă, se aplica şi clubului dacă era invers. A fost o clauză prietenească. Pentru că există o relaţie de prietenie între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru. Dar mai multe poate să vă spună patronul”, a declarat Sorin Cârţu, conform ProSport.

Eugen Neagoe a fost surprins când a auzit de plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Totuși, el a lăsat de înțeles că este deschis să discute o revenire la CSU Craiova.

„M-ați luat prin surprindere. Mă uitam la meci acum, la FC Argeș cu Unirea Dej. Nu știam că a plecat Reghe. Eu nu am vorbit cu nimeni. La ce să fiu dispus? (n.r. Probabil o să fiți contactact de Craiova) Asta e altceva. Dacă am o discuție cu cineva, pot să spun atunci. Dar dacă nu am? Sincer vă spun…”, a spus „Geană”, potrivit fanatik.ro.

Politica