sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Daniel Isăilă, dorit de Rotaru pe banca alb-albaștrilor

Mihai Rotaru a început căutările. Patronul formației din Bănie vrea să aibă cât mai repede un nou antrenor la echipă. În timp ce toată lumea se așteaptă ca Eugen Neagoe să fie rechemat, se pare că Mihai Rotaru are o altă idee.

Finanțatorul alb-albaștrilor îl are în curte pe Corneliu Papură. Acesta a mai pregătit CSU Craiova în trei rânduri: aprilie – august 2019, ianuarie – mai 2020, respectiv noiembrie 2020 – ianuarie 2021. Acum, tehnicianul ar putea să fie numit interimar și, secondat de Dragoș Bon, să pregătească trupa din Bănie până când Rotaru va găsit un antrenor.

Potrivit ProSport, ținând cont că ne aflăm în plin sezon, varianta aducerii unui tehnician străin este mai puţin luată în calcul de Mihai Rotaru, care va demara negocieri cu antrenori români. Primul pe listă este Daniel Isăilă (51 de ani), fostul selecționer de la România U21.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Tg. Mureş, Astra Giurgiu, România U21, Al Hazem (Arabia Saudită) şi Banyias (Emiratele Arabe Unite) sunt echipele antrenate de Daniel Isăilă în cariera sa.

Politica