sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Scandal și bătaie în localurile din Oltenia

Polițiștii au intervenit după ce un bărbat a încălcat ordinul de protecție emis de fosta iubită

Un tânăr de 18 ani a luat la bătaie un bărbat de 38 de ani, din localitatea Samarineşti. Aceștia se aflau într-un local când pe fondul consumului de alcool au început scandalul. Atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 18 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apel de urgență, de un bărbat de 38 de ani, din comuna Samarineşti, despre faptul că a fost agresat fizic de un alt bărbat.

Poliţiştii deplasați la fața locului au stabilit că în timp ce se afla în incinta unui local public din municipiul Motru, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuţii contradictorii, bărbatul ar fi fost agresat fizic de un tânăr de 18 ani, din localitatea Samarineşti. În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 18 ani, fiind bănuit de săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un bărbat de 30 de ani n-a respectat ordinul de protecție provizoriu și și-a amenințat fosta iubită. Acesta nu avea voie să se apropie la 100 de metri de aceasta.

„La data de 18 septembrie a.c, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârşirea infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și ameninţare.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că la aceeaşi dată, bărbatul s-a deplasat la locuința fostei concubine, din municipiul Motru şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, generându-i acesteia o stare de temere. Împotriva bărbatului instanța emisese un ordin de protecție, acesta având obligația de a păstra o distanță de 100 de metri față de femeie şi de locuinţa sa. Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea stabilirii întregii activități infracţionale a bănuitului”, conform sursei citate.

Un tânăr de 20 de ani, din Motru, în timp ce lucra ca gestionar la un local public din municipiu, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi fost agresat fizic de tânărul de 17 ani.

„La data de 18 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 17 ani, din comuna Broşteni, județul Mehedinţi, bănuit de săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că la data de 17 septembrie a.c., un tânăr de 20 de ani, din municipiul Motru, în calitate de lucrător gestionar la un local public din municipiul Motru, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi fost agresat fizic de tânărul de 17 ani. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a bănuitului”, transmit polițiștii.

Politica