vineri, februarie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Gică Craioveanu nu-i vede prea bine pe alb-albaștrii de la CSU: „Va fi greu”

Gică Craioveanu a reacționat după plecarea surprinzătoare a lui Laurențiu Reghecampf. Fostul colaborator al lui Mihai Rotaru spune că nu se aștepta ca antrenorul să părăsească trupa din Bănie, mai ales în aceste momente, când echipa era în revenire.

Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament. Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp.

Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate. De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el. Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti”, a spus Gică Craioveanu, potrivit AS.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gică Craioveanu este destul de îngrijorat cu privire la viitorul echipei CSU Craiova. Tot el anunțat și faptul că Mihai Rotaru urmează să plece din Bănie și să își retragă suporterul financiar pentru echipă, vara viitoare. Patronul alb-albaștrilor ar fi luat deja legătura cu partenerii lui, cărora le-a cerut să găsească un înlocuitor.

foto: captură video/DigiSport

Politica