sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru, criticat de Pavel Badea: „La revedere, nu putem spune nimic”

Pavel Badea consideră că Laurențiu Reghecampf are tot dreptul să plece de la CSU Craiova, dacă Mihai Rotaru i-a stabilit o clauză de reziliere, iar antrenorul s-a arătat dispus să o achite. Fostul fotbalist din Bănie spune că patronii din Liga 1 sunt conflictuali și imprevizibili, iar în această categorie l-a băgat și pe finanțatorul alb-albaștrilor.

„Având în vedere faptul că este clauză contractuală și că ea poate fi plătită, nu putem să îi imputăm nimic lui Reghecampf. Gândiți-vă că Neagoe a făcut același lucru cu Universitatea Cluj și nu le-a convenit celor de la Cluj, însă exista un contract. Același lucru se întâmplă și cu noi acum. Dacă este să plece și are acea clauză stipulată și i se plătește rezilierea, la revedere, nu putem spune nimic. Însă e o pierdere importantă pentru noi. Este un antrenor cu experiență, care a reușit să se impună în fața grupului.

Va fi foarte greu de găsit un alt antrenor în această perioadă scurt de timp. Pentru a îndeplini toate condițiile pentru un club ca Universitatea Craiova. Eu cred că și-a întocmit un contract foarte bun. Cred că și-a luat anumite doze de precauție în contractul pe care l-a întocmit Reghecampf. Pentru a avea posibilitatea să fie acoperit pe orice situație se poate ivi în relație cu patronii din România. Știm foarte bine că patronii din România sunt extrem de conflictuali, extrem de imprevizibili. Mihai Rotaru nu face notă discordantă față de ceilalți”, a spus Pavel Badea, potrivit prosport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sorin Cârțu, fostul președinte de la CSU Craiova, este de părere că Mihai Rotaru i-a fixat o clauză prea mică lui Laurențiu Reghecampf, ținând cont de faptul că antrenorul avea un contract pe doi ani cu formația din Bănie și un obiectiv clar: câștigarea campionatului.

Poate s-au înțeles ’dacă îmi vine o ofertă mai bună de undeva…’ Dacă ai venit la mine pentru doi ani de zile, eu nu pun 300 de mii clauză, pun mai mult. Pui macar 700-800 de mii – un milion de euro”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea Fotbal Club.

Politica