VIDEO/ Un bătrân a dat foc mașinilor fiului vitreg

Bătrânelul i-a cauzat fiului vitreg un prejudiciu de zeci de mii de euro

Un craiovean a alertat poliția după ce tatăl său vitreg i-a dat foc la mașini. Bătrânul de 70 de ani a incendiat o hală metalică acolo unde se aflau mașinile bărbatului. Prejudiciul se ridică la 69.000 de euro. Bătrânelul pirotehnist a fost încătușat și reținut de agenți pentru 24 de ore.

„Ieri, 17 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Melineşti au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. În fapt, în cursul zilei de 12 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova cu privire la faptul că tatăl său vitreg ar fi incendiat un teren extravilan pe care îl deţine pe raza comunei Şimnicu de Sus.

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat bărbatul de 70 de ani, fiind bănuit că ar fi incendiat o hală metalică în care se aflau mai multe bunuri şi două autoturisme parcate în apropierea halei, prejudiciul creat fiind în valoare de 69.000 de euro. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

3 stațiuni de pe litoral în care merită să îți petreci următorul concediu

Ai în plan un concediu pe malul mării, însă...

Mehedinți. 60 de șomeri, angajați la ultima bursă

60 de șomeri din Mehedinți au fost angajați, după...

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns...