sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu vrea să aducă la FCU Craiova un fotbalist crescut de PSG

FCU Craiova negociază pentru transferul lui Felix Eboa Eboa, după cum notează ProSport. Este vorba despre un fundaș central, în vârstă de 26 de ani, crescut de PSG. Adrian Mititelu încearcă să își întărească defensiva, pe care a criticat-o dur în perioada în care trupa din Bănie era antrenată de Nicolae Dică.

La acea vreme, oltenii primeau foarte multe goluri, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimele două etape. Alb-albaștrii au învins Farul cu 4-0 și Dinamo cu 1-0, cu foarte puține probleme în apărare. Chiar Nicolae Dică a fost demis după o înfrângere la scor, în fața celor de la Rapid.

Felix Eboa Eboa, fundașul dorit de Adrian Mititelu, a fost crescut de academia celor de la Paris Saint-Germain și a evoluat de-a lungul timpului pentru echipele U17 și U19 ale clubului francez. În urmă cu 6 ani, acesta a fost cedat definitiv la Guingamp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, Felix Eboa Eboa este liber de contract, iar șefii de la FCU Craiova au început negocierile, care par să fie destul de dure. Nu este exclus ca agenții fotbalistului să fie puți în temă în legătură cu felul în care sunt făcute contractele la clubul lui Adrian Mititelu. Kovacic și Duarte au fost cele mai bune exemple pentru jucătorii străini care au dorit să îmbrace tricoul alb-albastru. Nici pretențiile financiare ale apărătorului nu sunt mici. Totuși, acesta se gândește la faptul că, la FCU Craiova, ar putea să își relanseze, într-o oarecare măsură, cariera.

Politica