sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Florin Răducioiu crede că CSU Craiova nu se poate lupta pentru titlu: „Din cauza lotului”

Florin Răducioiu urmărește meciurile celor de la CSU Craiova. El susține că îl apreciază pe Laurențiu Reghecampf și speră ca antrenorul să fie păstrat, în continuare, de Mihai Rotaru, pentru a produce rezultate bune pentru fotbalul craiovean. Totuși, fostul internațional nu consideră că alb-albaștrii au un lot suficient de puternic pentru a intra în lupta pentru titlu.

Mie îmi place Universitatea Craiova, îmi place de Reghecampf. Sper să aibă continuitate în rezultate Craiova, dar asta nu se obţine oricum, ci cu determinare, cu această presiune cu care trebuie să se obișnuiască. Dar Universitatea Craiova nu este o echipă despre care putem spune că se poate bate la titlu. Numai continuitatea o poate transforma într-o echipă care arată că poate lua titlul. Vom vedea dacă va fi o echipă cu personalitate, dar am semne de întrebare, din cauza lotului, nu văd ca echipa să aibă acea concentrare în fiecare meci”, a declarat Răducioiu pentru Prima Sport.

Nici Alex Mitriță nu a ieșit prea bine după intervenția lui Răducioiu. Fostul internațional consideră că mijlocașul de la CSU Craiova este foarte bun, doar că atitudinea lui îi poate pune probleme, iar jocul acestuia are de suferit, în unele momente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Aştept mai mult de la Mitriţă. E un fotbalist pe care îl ador! A avut câteva acţiuni interesante cu Sepsi, dar cu răsfăţul nu faci nimic. Trebuie să pui în slujba echipei toate calităţile. Cu răsfăţul nu faci nimic, nu poţi să te baţi la titlu”, a mai spus Răducioiu, conform sursei citate.

Politica