miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Laszlo Dioszegi, semnal de alarmă după eșecul cu CSU Craiova: „În sezonul trecut am tremurat serios”

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi, a reacționat după ce echipa lui a pierdut meciul disputat pe terenul celor de la CSU Craiova. Finanțatorul formației din Sfântu Gheorghe spune că nu se poate supăra pe jucătorii lui, dar nici nu le va permite acestora să se relaxeze, cu gândul că au obținut câteva rezultate bune în debutul actualului sezon.

Am făcut o partidă slabă, dar nu pot să mă supăr pe jucători, pentru că ne-au adus atâtea bucurii în acest început de sezon, mai ales în Europa. Am avut un om în plus la Craiova, dar din păcate n-am profitat și am pierdut toate punctele. În această partidă, eu n-am mai văzut dorința lor de la meciul cu Bodo/Glimt, de exemplu. Le cer jucătorilor să luăm toate meciurile în serios de acum încolo. Toate meciurile vor fi grele! Să-și amintească de faptul că în sezonul trecut am tremurat serios ca să prindem locul în play-off și nu mai vreau să trecem prin asta”, a spus Laszlo Dioszegi, într-o intervenție la Pro Sport. 

Sepsi Sfântu Gheorghe va juca în următoarea etapă împotriva celor de la FCSB, pe teren propriu, duminică, 24 septembrie, de la ora 21:30.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul dintre CSU Craiova și Sepsi nu a fost lipsit de probleme. Arbitrajul i-a supărat destul de tare pe olteni, după ce brigada VAR a întors o față, în urma căreia fundașul Badelji a fost eliminat. Inițial, apărătorul văzuse cartonașul galben. Laurențiu Reghecampf nu a menajat pe nimeni după acea decizie.

Sunt foarte importante cele trei puncte. Sunt puțin dezamăgit că nu am marcat al treilea  sau al patrulea gol. După, din posesia noastră luăm gol și intrăm în degringoladă.  Primim un cartonaș roșu, care mi se pare că a fost din joacă. Oamenii ăștia, mai ales cei care stau la VAR, se joacă cu destinul unui club, destinele unor oameni. Nu poți să dai asemenea cartonaș. În primul rând este un contact între jucători. În al doilea rând avem un alt jucător care era tot pe acea linie.  Am suferit foarte mult după acel cartonaș pentru că Sepsi e o echipă bună, dar mă bucur foarte mult că am câștigat. Am muncit, asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc. A trebuit să facem pressing să atacăm, dar după cartonașul roșu a trebuit să ne retragem și să închidem jocul. 

Pe Houri mi l-am dorit foarte mult, știu ce poate să facă. Mă bucur că a făcut un joc foarte bun.  Trebuie să trăiești jocul, acești băieți se deranjează foarte repede. Nu ai voie să depășești linia… nu fac lucrul ăsta intenționat, mi se pare că prea ușor se joacă cu cartonașele astea. Normal că trebuie să țip, doar nu pot să vorbesc în șoaptă pe stadion. Trebuie să înțeleagă că suntem și noi sub presiunea meciului.  Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare partidă. Jocul dur la minge, asta trebuie să facem. Să fim atenți în apărare și să atacăm bine. Majoritatea echipelor se apără cu noi. Dacă vom avea devotamentul din această seară vom rămâne acolo sus”, a declarat Laurențiu Reghecampf. 

foto: UCVOficial

Politica