sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Ramona Olaru, îndrăgostită până peste cap: „Credeam că nu mai este posibil”

Ramona Olaru trăiește din nou o iubire adolescentină, la care nici ea nu s-ar fi așteptat

Cunoscuta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost dezvăluită. Confruntată cu adevărul, Ramona a recunoscut totul. După despărțirea de Cătălin Cazacu, talentata asistentă din cadrul emisiunii nu a mai fost văzută alături de niciun alt bărbat.

În plus, este binecunoscut faptul că îi place să-și păstreze viața personală departe de ochii publicului, chiar și atunci când este o figură publică. În emisiunea de dimineață de astăzi, Ramona Olaru a fost expusă de colegii săi de platou, Florin Ristei și Radu Bucălae, care au glumit și au tachinat-o în mod constant.

Blondina a recunoscut că acum nu-l mai are alături pe iubit, întrucât acesta a fost nevoit să zboare departe de România, chiar în această dimineață. Dar, totodată, a mărturisit că este mai îndrăgostită ca niciodată, că trăiește din nou o iubire adolescentină, la care nici ea nu s-ar fi așteptat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„M-am îndrăgostit! M-am îndrăgostit pe bune. Nu m-am mai îndrăgostit de la 17 ani. M-am îndrăgostit la prima vedere. Este ce trebuie. Nu știi cine e (n.r. îi spune lui Dani Oțil) A plecat, că are treabă. Credeam că nu mai este posibil să ai fluturași după atâția ani”, a spus Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani

Politica