miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Spitalul din Vânju Mare, gata la primăvară

Lucrările desfășurate la Spitalul din Vânju Mare sunt realizate în proporție de 85%, iar președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, spune că până în primăvară totul va fi gata.

Potrivit administrației mehedințene, la Spitalul din Vânju Mare s-a turnat ultimul planșeu peste etajul al II-lea al unuia dintre corpurile noi ale cladirii.

„În cadrul vizitei pe care a făcut-o președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pe șantier, împreună cu senatorul Liviu Mazilu și consilierul județean, Simona Stăncioiu Chirfot, constructorul a transmis că aceasta este ultima fază importantă din etapa de extindere a Spitalului, urmând să se realizeze acoperișul peste acest corp, iar apoi să se continue lucrările la exteriorul și interiorul corpurilor de clădire”, transmit reprezentanții CJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestora, în acest ultim corp care se construiește vor fi: sală de operații, Secțiile Chirurgie și Anestezie și Terapie Intensivă, Laborator de analize medicale și spații tehnice la parter.

“Practic, lucrarea este realizată în proporție de 85%, iar de acum, lucrările intră în linie dreaptă pentru finisaje, pentru ca cel mai târziu, în primăvara anului viitor, investiția să fie finalizată.

În parte din spital s-au realizat lucrările interioare, s-au montat instalații și pot spune că saloanele care au grupuri sanitare proprii și sunt mulțumit de ceea ce s-a făcut”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

El a adăugat că se fac demersuri pentru dotarea spitalului cu aparatură și echipamente medicale.

Politica